Akce

Tradičně v říjnu Vás zveme na ZVĚŘINOVÉ HODY ve dnech 18. – 19. října 2019. Můžete se těšit na daňčí, jelení a kančí. Vše nakoupené čerstvé od Lesů ČR. Na Vaši náštěvu se těší kolektiv Restaurace U Halmů.

Zvěřinové hody 18.-19. 10. 2019
Polévka:
0,25l Bažantí vývar s masem a celestýnskými nudlemi 45,-
0,25l Hříbkový krém 59,-
Předkrm:
50g Zvěřinová paštika s brusinkami a opečenou bagetkou 49,-
Hlavní jídla:
300g Dančí ossobuco pečené na černém pivu s bramborovo-dýňovým pyré a restovanými liškami 259,-
150g Špikovaná daňčí pečeně se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík 185,-
200g Kančí výpečky na česneku se zelím z červené řepy
a bramborovým knedlíkem 169,-

150g Jelení gulášek na červeném víně s čerstvým křenem a kynutým knedlíkem 159,-
150g Daňčí smažený řízek s bramborovým salátem 199,-
180g Zvěřinový špíz s mandlovou krustou, pikantní hruškové čatní, šťouchané brambory 259,-
180g Daňčí kotletky s jalovcovou omáčkou,
bramborové soudky plněné moravským špekem s bylinkovým dipem 279,-

180g Jelení steak s hříbkovým ragú, smažené steakové hranolky 269,-
Dezert naší výroby:
Crème brûlée s malinovou omáčkou 75,-

Dýňový cheesecake s vanilkovou šlehačkou 75,-