Polední menu

Zvěřinové hody 18.-19. října 2019

Bažantí vývar s masem a celestýnskými nudlemi45 Kč
Hříbkový krém 59 Kč
Zvěřinová paštika s brusinkami a opečenou bagetkou 49 Kč
300g Dančí ossobuco pečené na černém pivu s bramborovo-dýňovým pyré a restovanými liškami 259Kč
150g Špikovaná daňčí pečeně se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík185 Kč
200g Kančí výpečky na česneku se zelím z červené řepy a bramborovým knedlíkem169 Kč
150g Jelení gulášek na červeném víně s čerstvým křenem a kynutým knedlíkem159 Kč
150g Daňčí smažený řízek s bramborovým salátem 199 Kč
180g Zvěřinový špíz s mandlovou krustou, pikantní hruškové čatní, šťouchané brambory 259 Kč
180g Daňčí kotletky s jalovcovou omáčkou, bramborové soudky plněné moravským špekem s bylinkovým dipem279 Kč
180g Jelení steak s hříbkovým ragú, smažené steakové hranolky269 Kč
Crème brûlée s malinovou omáčkou75 Kč
Dýňový cheesecake s vanilkovou šlehačkou75 Kč
Polotmavý ležák Beránek0,4l - Kč 32,-

Kouření zakázáno v celé restauraci.
Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
ZMĚNA VYHRAZENA !!!
U poloviční porce účtujeme 70% z ceny jídla!
Na stravenky nevracíme !
Gramáž surovin je uvedena v syrovém stavu

Vytisknout